Lliga Endesa
Esports Bàsquet 11/06/2015

El Reial Madrid, finalista de la Lliga Endesa entre crits de "manipulació" (84-90)

L'equip blanc s'ha sabut sobreposar a un ambient molt hostil a València i ha capgirat un partit que perdia per sis punts de diferència

àlex Gozalbo
1 min
Guillem Vives i Sergi Llull / EFE

BarcelonaEl Reial Madrid ha superat aquest dijous el València Basket (84-90) i s'ha classificat per disputar la final de la Lliga Endesa (3-1), on s'enfrontarà al guanyador de l'eliminatòria entre l'Unicaja i el Barça. L'equip blanc s'ha sabut sobreposar a un ambient molt hostil a la Fonteta i ha capgirat un partit que perdia per sis punts de diferència.

Bojan Dubljevic (24 punts) ha estat el jugador local més destacat en un partit en què cinc jugadors del Reial Madrid han anotat 10 o més punts. L'equip blanc lluitarà pel títol de la Lliga Endesa per quarta temporada consecutiva.

L'equip valencià ha arribat a tenir una renda de sis punts durant el tercer període (55-49), però el Reial Madrid ha capgirat el marcador amb un parcial de 2-14 (57-63). Pablo Laso ha utilitzat una defensa zonal 1-2-2 durant algunes fases del partit.

Els aficionats locals han repetit durant el partit càntics de "manipulació" contra l'ACB. ha desestimat aquest dijous el recurs presentat pel València Basket

stats