Lliga Endesa
Esports Bàsquet 09/06/2015

El València Basket signa l'acta del partit contra el Madrid sota protesta

L'equip taronja diu que Marcus Slaughter ha jugat sense estar inscrit

àlex Gozalbo
1 min
Rudy Fernández i Rafa Martínez / EFE

BarcelonaEl tercer partit de les semifinals de la Lliga Endesa s'ha resolt a la pròrroga i amb polèmica. El València Basket ha signat l'acta del partit contra el Madrid sota protesta perquè considera que Marcus Slaughter ha jugat sense estar inscrit. El duel s'ha resolt amb un triple de Sergi Llull en el temps extra (100-103).

El conjunt taronja, que encara no ha pogut comptar amb Pau Ribas, perd l’eliminatòria per 1-2. El quart partit es jugarà dijous (21 hores, Esport3).

El Reial Madrid ha aprofitat els punts de Felipe Reyes i una gran efectivitat en els seus llançaments per aconseguir una renda d'onze punts (12-23) durant el primer període. La reacció local ha arribat en un segon període en què ha endurit la seva defensa i ha capgirat el marcador (34-33).

El València Basket, que ha anotat 30 punts en 10 minuts, ha aconseguit una renda de sis punts al final del tercer període (70-64). Animat per Guillem vives, l'avantatge local ha arribat a ser deu punts (79-69) a sis minuts del final. En un tres i no res, el Reial Madrid ha reaccionat i ha empatat el marcador a 25,4 segons del final (88-88). Luke Harangody ha anotat una cistella, però els àrbitres han considerat que l'acció estava fora de temps i el partit s'ha decidit a la pròrroga.

Un triple de Sergi Llull en l'última possessió del Reial Madrid ha decidit el partit en el temps extra (100-103).

stats