Eurolliga
Esports  /  Bàsquet 17/01/2017

"Estem decebuts i preocupats": els Dracs 1991 no entenen què fa el Barça Lassa

El grup d'animació té la sensació que el nou model de secció no s'està duent a terme

1 min
Els Dracs 1991, al Palau Blaugrana

BarcelonaEls Dracs 1991 han emès un comunicat per dir-hi la seva sobre la trajectòria del Barça Lassa de bàsquet. "Estem decebuts i preocupats. Tenim la sensació que el nou model de secció del qual es va parlar a l'estiu no s'està duent a terme".

El grup d'animació blaugrana critica l'actitud d'alguns jugadors de la plantilla. "Alguns volen estirar el carro i a altres ja els va bé anar fent", opina. "També ens sembla evident una descoordinació absoluta entre plantilla i club quan es fan campanyes on es ridiculitzen els jugadors amb muntatges barats de Photoshop. Ni ens passaria pel cap fer-ho amb Messi, oi? Doncs el bàsquet mereix el mateix respecte", afegeix.

"Creiem que la solució és dur a terme un canvi de model real on l'entrenador tingui via lliure per confeccionar la plantilla, on els jugadors se sentin valorats i no ridiculitzats, on rebin el suport de tots els estaments del club i on els joves hi tinguin un lloc. Vaja, complir amb el model que se'ns va vendre a l'estiu als culers", exigeixen els seguidors.

"Encara no s'ha perdut res i el marge de millora és evident que existeix", recorda el grup.

stats