Bàsquet - LEB Or
Esports 30/04/2018

Diego Ocampo: "Hem de jugar amb valentia i emoció"

L'entrenador espera encomanar el seu optimisme a l'ICL Manresa

àlex Gozalbo
1 min
Diego Ocampo

BarcelonaDiego Ocampo ha agafat les regnes de l'ICL Manresa, que divendres debuta al 'play-off' d'ascens rebent el Leyma Corunya. El tècnic, que ha substituït Aleix Duran a la banqueta del Nou Congost, espera encomanar el seu optimisme a un equip que ha perdut els dos últims partits.

"Per a mi és un repte que m'il·lusiona. Em motiva i m'emociona jugar al Nou Congost. L'equip està treballat i està ben entrenat, ara toca competir. Vull treure el millor dels jugadors. Entre tots intentarem jugar com més bé millor. Hem de filtrar les emocions que et venen quan arriba un 'play-off'. Amb il·lusió i intel·ligència tindrem les nostres opcions", explica Ocampo.

"L'ICL Manresa ha fet una bona feina i l'hem d'aprofitar per continuar construint coses. Hem d'optimitzar el temps, poques coses puc inventar. Hem de controlar les emocions i jugar amb ganes i esforç", assegura el tècnic gallec.

Ocampo té clar on ha aterrat. "M'agraden les emocions fortes i tornar a la LEB és un repte. És una lliga que m'agrada i que conec. La LEB és una lliga molt difícil, no és una lliga de noms sinó d'homes", diu l'entrenador. "Hem de jugar amb valentia i amb intenció", afegeix.

"Els jugadors tenen sentiments i han viscut una situació difícil, però són professionals i accepten la situació que tenen entre mans. Crec en els jugadors i els he de deixar fluir. Els jugadors s'han de veure com jo els veig, com bons jugadors i com un bon equip", opina Ocampo.

stats