ACB
Esports Bàsquet 10/04/2011

L'exhibició de Carroll a Badalona deixa el DKV Joventut molt tocat (69-91)

Els homes de Pepu Hernández no aixequen cap després de la dura derrota a Màlaga la setmana passada i aquest matí han ofert una imatge molt pobra

David Jover
2 min
Mc Donald intenta el llançament davant de Xavi Rey

BarcelonaLa classe i la qualitat dels jugadors del DKV Joventut està fora de dubte. Però en les darreres setmanes, la implicació i la concentració dels badalonins està sota mínims.

Perdre a casa pot passar. I caure contra el Gran Canària pot entrar dins els plans. El que no espera el fidel públic de Badalona és que l'equip es deixi anar en el segon temps i arribi a anar 31 punts per sota, 52-83, i acabi perdent per vint-i-quatre (69-91).

Per encarar la recta final de temporada, els homes de Pepu Hernández necessiten un canvi de xip que els permeti aspirar a una plaça de cara al play-off pel títol. De moment, sembla impossible.

El malson del DKV Joventut ha estat durant vint-i-tres minuts l'escorta americà Jaycee Carroll. El màxim anotador de la competició ha fet una autèntica exhibició i ha anotat 33 punts en aquell espai de temps. 6/9 en tirs de dos, 6/8 en triples i un 5/5 en tirs lliures li han servit per acabar amb un 38 de valoració i, també, amb els aplaudiments dels assistents a l'Olímpic de Badalona, que han quedat enlluernats amb l'efectivitat de Carroll.

El partit no ha tingut història. Des del primer quart que els homes de Pedro Martínez han sortit més endollats i el Joventut només s'ha acostat al segon quart, quan s'ha situat a dos punts, 32-34, gràcies a una cistella de Mc Donald i un parcial de 9-0. Però ha estat un miratge.

A la represa, els canaris han posat la directa i han marxat al marcador amb deu punts gairebé consecutius deixant la diferència en vint punts (47-67). En lloc de reaccionar, el DKV s'ha anat enfonsant i l'avantatge del Gran Canària ha anat en augment, fins arribar als 31 punts, màxima diferència del partit.

En els darrers minuts els jugadors de casa (Todorovic, Tomàs, Franch i Llovet) han donat la cara i han reduït distàncies fins deixar el marcador final en vint-i-quatre punts de diferència, 69-73.

Fitxa Tècnica

69- DKV Joventut: Robinson (9), Jelinek (11), Hosley (7), Trias (4) i Mc Donald (10) -cinc inicial- Llovet (8), Franch (5), Todorovic (6), Flis (0), Tomàs (9).

93- Gran Canària: Green (5), Carroll (35), Beirán (5), Wallace (7), Rey (9) -cinc inicial- Bramos (6), Bellas (5), Borovnjak (7), López (0), Moran (6) i Nelson (8).

Parcials: 21-26, 19-21, 12-25, 17-21

Incidències: 4.826 espectadors a l'Olímpic de Badalona

stats