Esports
Esports Bàsquet 14/12/2011

Els cinc canvis de nom més famosos de la història

Una de les grans novetats dels Lakers és veure l'esportista abans conegut com Ron Artest amb el seu nou nom a la samarreta; Metta World Peace

àlex Gozalbo
1 min
Metta World Peace.

BarcelonaEls Lakers, l'equip de Pau Gasol a la NBA, va realitzar dilluns el tradicional Media Day per obrir la temporada. Una de les grans novetats va ser veure l'esportista abans conegut com Ron Artest amb el seu nou nom a la samarreta; Metta World Peace.

Segons Los Angeles Times, el canvi de nom de Metta World Peace és ja un dels cinc més famosos de la història:

Metta World Peace. Ron Artest, un jugador conegut per la seva duresa a la pista i per les excentricitats que acumula fora d'ella, va decidir al mes de setembre canviar-se el seu nom. Metta és un terme budista que significa bondat i amabilitat cap a la resta.

Prince. Entre els anys 1993 i 2000 el cantant va decidir donar-se a conèixer amb un símbol impronunciable, l'abreviatura del qual era TAFKAP. La majoria es va referir a ell com 'L'artista abans conegut com Prince'.

Kareem Abdul-Jabbar. Després de convertir-se a l'islam i llegir una autobiografia de Malcom X, Lew Alcindor va decidir canviar el seu nom. Ho va fer just després de guanyar amb els Milwaukee Bucks el seu primer anell de campió de la NBA (1971). El nom significa noble i poderós servent d'Alà.

Muhammad Ali. El mític boxejador va néixer com Cassius Clay, però l'any 1964 va canviar el seu nom en convertir-se a l'islam. Posteriorment també es va passar al sunnisme.

Chad Ochocinco. El jugador dels New England Patriots (NFL) era conegut com Txad Javon Johnson. El seu nom és una barreja en castellà dels números vuit i cinc.

stats