BÀSQUET
Esports Bàsquet 15/10/2013

Primer entrenament de Lorbek amb el Barça després de la seva operació

El jugador del Barça de bàsquet es va sotmetre a una artroscòpia el 22 de juny per solucionar uns problemes al genoll

Efe
1 min

BarcelonaL'aler pivot eslovè Erazem Lorbek, que es va sotmetre a una artroscòpia el 22 de juny per solucionar uns problemes al genoll, s'ha tornat a entrenar aquest dimarts amb el Barça de bàsquet, tot i que el seu retorn a les pistes encara no està confirmat. Xavi Pascual espera que pugui reaparèixer en uns 15 dies.

Lorbek ha participat en l'entrenament d'aquest dimarts i s'incorporarà gradualment al treball del grup. Encara no disposa de l'alta esportiva, cosa que s'espera que es produeixi en funció de la seva evolució.

Lorbek, el millor jugador de la Lliga ACB de fa dues temporades, va passar per un calvari la campanya passada. Afligit de múltiples problemes de sinovitis al genoll dret, el seu rendiment va baixar ostensiblement i va haver de ser intervingut. L'operació es va realitzar el passat 22 de juny i no va poder jugar amb Eslovènia l'Europeu de seleccions que es va disputar al seu país.

Fins ara, a més de Lorbek, només un jugador del Barça de bàsquet està de baixa. Es tracta de Brad Oleson, que va patir una fractura per estrès del peroné de la cama esquerra i estarà dos mesos absent.

stats