Esports Bàsquet 16/01/2020

Europa se li resisteix a l’Spar Citylift Girona (66-56)

Nova derrota fora de casa

Marta Xargay, de l’Spar Citylift Girona.

BarcelonaEuropa se li resisteix a l’Spar Citylift Girona. L’equip que entrena Eric Surís va perdre un altre partit fora de casa. Aquesta vegada el botxí va ser el Sopron Basket d’Hongria, (66-56), rival directe en la part baixa del grup de l’Eurolliga femenina. El conjunt gironí no va tenir la mateixa punteria que les locals en el tir i els punts de Sonja Vasic (13) i Adaora Elonu (12) no van ser suficients per aconseguir la victòria.

L’Spar Citylift Girona va començar el partit amb mal peu, encaixant un parcial de 23-12 al primer. Les set pilotes perdudes es van convertir en una llosa per al conjunt català. La diferència hongaresa va arribar a ser de 21 punts (42-21). Jelena Brooks va anotar 14 punts durant els primers 20 minuts.

L’equip gironí no va poder completar la remuntada durant un tercer període competit. Cada intent de reacció el va contestar el Sorpon, que va saber treure avantatge de les situacions de Briann Jolie January. La millor versió de l’Spar Citylift Girona va arribar durant un últim període en què el conjunt visitant va millorar la seva imatge, però en què no va tenir temps de completar la remuntada. La rauxa i l’orgull de les jugadores gironines va arribar massa tard. El resultat (66-56) va deixar palesa la dificultat d’aquestes últimes jornades de competició i l’exigència a la qual estarà sotmesa l’equip si vol seguir viu a Europa.