Bàsquet
Esports Bàsquet 22/06/2020

La Federació Catalana de Basquetbol multiplica la seva formació a distància

La FCBQ posa en marxa el curs de categoria sènior online

Ara
1 min
Xavi Rodríguez, Salva Chiva, Ferran Aril i Joan Albert Cuadrat

BarcelonaLa Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha posat en marxa la nova oferta de curs de categoria sènior (2n nivell federatiu) a distància per a entrenadors i entrenadores que s'ha dissenyat des del seu comitè tècnic. "Aquest projecte suposa fer un pas endavant a nivell qualitatiu i un salt evident del treball tècnic. És una proposta important per potenciar i promocionar el nostre esport. Formar bons entrenadors significa que surten bons jugadors", assegura Ferran Aril, president de la FCBQ.

Les inscripcions al curs de categoria sènior, que s'inclou dins del nou model de formació, s'obriran aquest dimarts. Un cop els alumnes hagin accedit a l'aula virtual tindran un màxim d'un any natural (365 dies) per presentar-se a les convocatòries d'exàmens. Cada alumne podrà personalitzar la durada de la formació i el seu itinerari formatiu en funció de la seva disponibilitat. "Es tracta d’un projecte que permetrà que els nostres entrenadors estiguin més ben preparats que en el passat", explica Salva Chiva, president del comitè tècnic de la FCBQ.

"És un dia especial amb la presentació d’un curs de molta qualitat, més modern i que compta amb la participació de formadors de primer nivell", afegeix Xavi Rodríguez, director tècnic de la FCBQ. "Hi ha molts entrenadors que han col·laborat perquè aquest projecte veiés la llum. Tot i la distància, és una formació propera i de qualitat", assegura Joan Albert Cuadrat, responsable del projecte formatiu.

stats