Lliga Endesa
Esports 28/02/2013

Ferran Laviña acabarà la temporada al Bàsquet Manresa

Jaume Ponsarnau explica que el jugador aportarà carisma i caràcter a un equips amb baixes importants

àlex Gozalbo
1 min

ManresaEl Bàsquet Manresa, que aquest dimecres va presentar un projecte de micromecenatge, i Ferran Laviña han arribat a un acord perquè el jugador segueixi al club fins a final de temporada

Ferran Laviña es va incorporar al Bàsquet Manresa de forma temporal a la jornada 8 contra el Real Madrid i va finalitzar contracte a la jornada 14, contra el València Basket. La seva primera incorporació va ser a causa de les lesions de Javi Rodríguez i Adam Hanga, que van poder tornar a jugar al cap d'un mes, però ara, amb la lesió greu del base gallec, el club ha decidit reincorporar-lo.

Per a Jaume Ponsarnau, "és evident que Ferran Laviña no ve a substituir quant a joc al Javi Rodríguez ni al Charles Ramsdell, sinó que arriba per substituir la mancança de caràcter i de carisme que té l'equip. Ens encanta que estigui amb nosaltres perquè és un jugador intel·ligent, fort i madur. Ens ajudarà moltíssim a ser un equip diferent, perquè ara ho hem de ser per culpa de les lesions, però ho volem ser amb ell".

stats