Lliga Endesa
Esports Bàsquet 12/10/2011

El Fiatc Joventut debuta a Badalona en la tornada de Josep Franch a l'Olímpic

La Penya té l'estadística a favor per al partit d'aquest dimecres (18.30 hores): l'UCAM Múrcia ha perdut els 10 partits de lliga que ha jugat a Badalona

Efe
2 min
Josep Franch (UCAM Múrcia).

BadalonaEl Fiatc Joventut debutarà aquest dimecres (18.30 hores) a l'Olímpic de Badalona en un partit amb molt de morbo per la presència de l'exbase verd-i-negre Josep Franch a les files de l'UCAM Múrcia.

El jove base ha forçat aquest estiu la seva sortida del club on es va formar després que el Fiatc Joventut igualés l'oferta del conjunt murcià. Franch va acabar sent traspassat per 150.000 euros. Segurament el jugador no tindrà una bona rebuda a Badalona per part d'un públic ferit en el seu orgull en veure com el successor de Ricky Rubio en l'escalafó de bases sortits del planter verd-i-negre preferia seguir progressant en un altre club.

L'ex-verd-i-negre no podrà enfrontar-se amb tota probabilitat al jugador que l'ha substituït en la direcció de l'equip, el nord-americà Pooh Jeter, que va patir dijous passat un trencament distal al múscul isquiotibial de la cama dreta que ja li va impedir jugar a Manresa la passada jornada.

El Fiatc Joventut arriba a aquest primer partit a Badalona després de caure en el debut de la lliga contra l'Assignia Manresa (71-59), en un partit en què els verd-i-negres, mancats de lideratge, van notar la seva falta d'acoblament com a conjunt.

L'equip murcià, per la seva banda, també va perdre davant el Barça Regal (54-62) en un partit en el qual va sobresortir el seu pivot James Augustine, amb 19 punts i 14 rebots.

El conjunt català haurà de millorar en tot per intentar sumar la primera victòria del campionat. A Manresa va estar molt poc precís en la circulació de la pilota –va perdre 18 pilotes– i va tenir un dia nefast en els triples, amb dues cistelles de tretze llançaments. L'UCAM Múrcia ha perdut els 10 partits de lliga que ha jugat a Badalona.

stats