LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 02/12/2012

El Fiatc Joventut mostra dues cares ben diferents i pateix més del previst per superar el Canàries (92-81)

Els verd-i-negres han arribat a guanyar per 29 punts en el segon quart, però després del descans s'han encallat en atac i els de Tenerife han arribat a posar-se per davant

D.r.j
Gaffney i Donaldson durant el Joventut-Canàries

BadalonaEl Fiatc Joventut ha sumat aquest diumenge la cinquena victòria de la temporada després de superar el CB Canàries per 92-81. El partit, que ha mostrat les dues cares de la Penya, semblava decidit al descans (61-36), però no ha estat així després d'una segona meitat excel·lent de l'equip tinerfeny, que s'ha situat per davant en l'últim quart (74-77).

En els últims quatre minuts Salva Maldonado ha fet reaccionar els seus i entre Fisher, Oliver i Kuzmic han capgirat de nou el partit per als catalans, que en la segona part han tingut molts problemes de confiança. A falta de 2:30 el Joventut s'ha plantat amb cinc punts de diferència, 82-77, i el CB Canàries ha vist com li han faltat minuts per acabar d'emportar-se el partit. El fet d'haver de remuntar una diferència de vint-i-nou punts ha pesat massa en el físic dels canaris, que s'han desgastat massa.

El 92-81 final permet al Joventut sumar la cinquena victòria de la temporada encara que hagi estat amb un patiment poques vegades vist. La Penya, que en el primer temps ha jugat un bàsquet meravellós, ha d'intentar ser més regular si vol evitar-se ensurts com el d'aquest diumenge a l'Olímpic de Badalona. Corey Fisher, amb 27 punts -20 d'ells a la primera part- i 5 assistències ha estat el màxim anotador dels de Salva Maldonado.