LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 18/01/2013

El Fiatc Joventut sua de valent a la pista del Lagun Aro per guanyar (67-73)

Un triple d'Albert Oliver en l'últim minut de partit ha estat decisiu per al triomf dels badalonins

Ibekwe intenta encistellar davnat Savané, de la Penya / JAVIER ETXEZARRETA / EFE

Sant SebastiàEl Fiatc Joventut s'ha imposat amb moltes dificultats (67-73) a un lluitador tot i que una mica erràtic Lagun Aro GBC, en un partit que s'ha resolt en els instants finals.

Els locals han sortit a mossegar des de l'inici però la Penya ha aguantat molt bé l'embranzida local recolzat en la bona actuació del seu pivot Kuzmic, que ha fet mal en els primers minuts.

El Lagun Aro s'ha beneficiat que un dels arguments més temuts pel seu entrenador Sito Alonso, el tir de tres verd-i-negre, ha brillat per la seva absència amb els vuit triples fallats en els vuit primers intents i això ha donat vida als locals que, tot i que gairebé sempre a remolc, no perdien de vista el seu rival per perdre per un sol punt al descans.

L'equip català no volia marxar de buit de Sant Sebastià i emparat en l'excel·lent nit de Kuzmic, infal·lible en el tir i excel·lent en el rebot, ha seguit dominant el marcador, això sí sense moltes alegries perquè els bascos estaven seguida sobre.

El partit estava abocat a un final d'infart ja que, tot i que el conjunt de Badalona ha arribat a tenir una màxima renda en el segon temps de cinc punts (58-63), el Lagun Aro tornava a fer la goma per igualar el xoc.

Amb tres a dalt en els minuts finals per al Fiatc Joventut els locals han disposat de dos tirs lliures per posar-se a un, però el serbi Paunic ha fallat dos llançaments i en el següent atac un triple d'Albert Oliver ha permès agafar una renda de sis punts, que ha estat ja determinant perquè el seu equip gestionés el temps i s'emportés la victòria.