NBA
Esports Bàsquet 02/04/2013

Marc Gasol i Ricky Rubio, decisius en les victòries dels Grizzlies i els Wolves

L'anècdota de la nit la va protagonitzar José Manuel Calderon, que va tornar a Toronto amb els Pistons després de set anys al Canadà i es va equivocar de vestidor

Efe
2 min
Ricky Rubio intenta controlar una pilota durant el partit contra els Celtic

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Marc Gasol va viure un partit ple de suspens fins que el seu equip, els Memphis Grizzlies, va vèncer per 92-90 als Spurs de San Antonio.

Gasol va fer una gran tasca en aportar 16 punts i set rebots en els 35 minuts que va jugar, en què va anotar sis de 14 tirs de camp i 4-4 des de la línia de personal, quatre dels set rebots van ser defensius, va repartir quatre assistències, va recuperar dues pilotes i va posar un tap.

El jugador de Sant Boi no va permetre que els homes alts dels Spurs, el pivot francès Boris Diaw, que va sortir en el lloc del veterà Tim Duncan, i el brasiler Tiago Splitter, fossin factors guanyadors.

D'altra banda, el base Ricky Rubio va reivindicar la seva condició de director perfecte en el joc dels Timberwolves de Minnesota i els va ajudar a guanyar per 110-100 els Celtics de Boston.

Rubio va donar suport al treball ofensiu del pivot montenegrí Nikola Pekovic en repartir 10 assistències en els 35 minuts que va jugar.

Rubio va aportar nou punts en anotar dos d'11 tirs de camp, va fallar els dos intents de triple que va fer, va capturar tres rebots, va recuperar dues pilotes i en va perdre dues.

D'altra banda, l'anècdota de la nit la va protagonitzar el base José Manuel Calderón en el seu retorn per primera vegada a l'Air Canadà Centre de Toronto, des que el passat 30 de gener va ser traspassat als Grizzlies de Memphis i, després, als Pistons de Detroit. Calderón va marxar de la pista saludant el públic i la inèrcia el va portar a entrar als vestidors pel costats dels locals.

Calderón, que va jugar set temporades i mitja amb els Raptors, va ser rebut amb una gran ovació pels seguidors de Toronto.

stats