BÀSQUET
Esports Bàsquet 29/10/2012

Torna la revista 'Gigantes del Basket'

La publicació, que ha deixat de ser setmanal per passar a ser mensual, torna a escena amb un reportatge sobre Rafa Hettsheimer, futur pivot del Reial Madrid

Ara
1 min
Portada de la nova Gigantes del Basket

BarcelonaTorna 'Gigantes del Basket'. A partir d'ara la prestigiosa revista sortirà un cop al mes després d'abandonar la idea de sortir un cop per setmana. El fet d'adaptar-se als nous temps els va obligar a prendre aquesta decisió en el passat i els nous continguts de la revista es basen en entrevistes i reportatges més elaborats. El número d'aquest proper mes de novembre tindrà 132 pàgines.

Fa 27 anys que la revista va veure la llum i després de 1.405 setmanes ara es podrà trobar als quioscos una vegada al mes. En el nou número els aficionats al bàsquet hi trobaran, entre d'altres, un reportatge sobre Rafael Hettsheimer, el que serà en els propers dies nou jugador del Reial Madrid, i també un altre reportatge sobre Sarunas Jasikevicius i Álex Abrines, jugadors del Barça Regal, que es porten 17 anys. El lituà en té 36 i el mallorquí 19. A més, també s'hi inclou una guia de més de 80 pàgines sobre la nova temporada de la NBA.

La informació setmanal es podrà seguir a partir d'ara a través de la web i a través del Twitter de la revista. Els continguts més reflexius i analítics es trobaran a partir d'ara cada mes per 3,50 euros.

stats