NBA
Esports Bàsquet 17/12/2014

Els Grizzlies de Marc Gasol aturen la intractable ratxa dels Warriors

Els Wolves, encara sense Ricky Rubio, tornen a perdre a la pista dels Wizards (109-95)

Ara
1 min
Marc Gasol, en una acció del partit contra els Warriors / MIKE BROWN / EFE

BarcelonaEls Grizzlies de Marc Gasol s'han imposat la matinada d'aquest dimecres als Warriors (105-98). Una altra brillant actuació del pivot català, que ha anotat 24 punts i ha capturat set rebots, ha aturat la ratxa de l'equip de Califòrnia, que sumava 16 triomfs consecutius. Per part dels Warriors, el base Klay Thompson ha liderat l'anotació del seu equip amb 22 punts, mentre que Stephen Curry ha sucumbit en el seu duel davant Gasol, tot i haver anotat 19 punts i donat set assistències.

D'altra banda, els Wolves han tornat a perdre i ja sumen 19 derrotes des de l'inici de temporada, malgrat els 29 punts de l'aler Thaddeus Young. Encara amb la baixa de Ricky Rubio, l'equip de Minnesota no ha pogut fer front als Wizards, liderats per l'actuació de l'aler Rasual Butler, –23 punts i cinc rebots.

Aquesta matinada de dimecres també s'han jugat: Nets - Heat (91-95), Pelicans - Jazz (119-111), Knicks - Mavericks (87-107) i Kings - Thunder (92-104). D'entre aquests partits destaquem l'actuació del base dels Thunder Russell Westbrook, que ha liderat la victòria de l'equip d'Oklahoma amb 32 punts davant els Kings, el dia en el qual l'equip de Sacramento ha retirat el número 16 del mític Peja Stojakovic, membre d'una de les millors èpoques de l'equip juntament amb Jason Williams, Mike Bibby, Chris Webber o Vlade Divac.

stats