NBA
Esports Bàsquet 29/01/2014

Jason Collins no llença la tovallola: "Si em donen una oportunitat, estaré preparat per jugar"

El primer jugador gai a sortir de l'armari de les quatre grans lligues nord-americanes continua esperant una oferta per seguir competint a la NBA

àlex Gozalbo
1 min
Jason Collins / @jasoncollins34

BarcelonaJason Collins, l'esportista que es va convertir en el primer jugador gai a sortir de l'armari de les quatre grans lligues nord-americanes (NBA, NFL, NHL i MLB), ha assistit al discurs de Barack Obama de l'estat de la Unió, convidat per la primera dama Michelle Obama.

"És una bona notícia que l'administració m'hagi estès la seva mà, no només a mi sinó també a la meva família, als aficionats a l'esport i a la comunitat gai", ha dit Jason Collins en una entrevista a ESPN. El pivot ha reconegut que encara no ha perdut l'esperança de tornar a jugar a la NBA. "Intento controlar el que puc controlar i aquesta incertesa és la part més dura de l'entrenament. Sé que estic en molt bona forma i que, si em donen una oportunitat, estaré preparat per jugar", ha afegit.

Els Detroit Pistons i els Brooklyn Nets són dues de les franquícies que van mostrar interès per incorporar el pivot, que la passada temporada va tenir una participació discreta amb els Washington Wizards: 1,1 punts i 1,6 rebots. El jugador té 35 anys i el seu últim salari va ser d'un milió d'euros.

stats