BÀSQUET
Esports Bàsquet 03/06/2019

Navarro, nou secretari tècnic del planter del Barça de bàsquet

L'exjugador s'incorporarà al càrrec l'1 de juliol en substitució de Pere Capdevila

i
àlex Gozalbo
2 min
Joan Carles Navarro i Mario Fernández

BarcelonaEl Barça Lassa de bàsquet va anunciar que Joan Carles Navarro serà el secretari tècnic del bàsquet formatiu. L’exjugador s’incorporarà al càrrec l’1 de juliol, quan substituirà Pere Capdevila, que ha decidit no continuar al club després de quatre temporades treballant-hi (2015-19).

"Estic molt content per aquest repte. Treballar amb nois sempre m'ha agradat molt. He passat un any de transició veient com funciona tot i ara intentarem mantenir algunes coses i canviar-ne d'altres per intentar millorar", va opinar Navarro. "Els jugadors se senten reflectits en un jugador com jo, que ha passat per totes les categories. La gent jove s'ho ha de passar bé i aprofitar tots els recursos que tenim a can Barça", va afegir.

Després d’aconseguir 35 títols, Navarro va posar punt i final a la seva etapa com a jugador l’estiu passat, quan va ser convidat a plegar. Aprofitant un partit contra el Reial Madrid, el Barça li va retirar la samarreta amb el dorsal 11 l’1 de març passat. Els homenatges encara no s’han acabat i l’entitat ja li prepara una estàtua, que s’ubicarà al Palau Blaugrana. L’exjugador s’ha deixat veure durant els últims mesos en molts partits dels equips de formació culers.

Joan Carles Navarro i Mario Fernández

Mario Fernández, coordinador

A més de Navarro, també s’integra al bàsquet formatiu blaugrana Mario Fernández, que serà el nou coordinador tècnic del bàsquet formatiu les pròximes quatre temporades. L’exjugador, que va formar part del planter blaugrana en les etapes de cadet, júnior i Barça B, torna al club després d’haver treballat a la Federació Catalana de Bàsquet, on era el subdirector del comitè tècnic. Fernández dirigia l’àrea de seleccions i el programa de detecció i perfeccionament (PDP).

"Vaig sortir del club l'any 2012 i ara, 17 anys després, torno a la casa en què em vaig formar. És un repte i una oportunitat. Obtenir un molt bon rendiment esportiu és la suma de molts petits detalls", va dir Fernández.

stats