Liga Endesa
Esports Bàsquet 23/06/2016

Joan Creus: "Estem orgullosos de com hem jugat"

El mànager general ha relativitzat la desfeta del Barça Lassa

àlex Gozalbo
2 min
Joan Creus

BarcelonaEl Barça anunciarà durant les pròximes hores que, tot i tenir un any de contracte, Xavi Pascual no serà l'entrenador de l'equip de bàsquet la temporada que ve. El tècnic no està participant en la confecció de la nova plantilla. Joan Creus plega i tampoc seguirà com a mànager general.

Xavi Pascual: "No és el moment de parlar del meu futur""Hem perdut la Lliga, però hem estat a prop de forçar el cinquè partit i hem donat la cara contra un Madrid molt en forma. Estem orgullosos de com hem jugat", ha explicat Joan Creus en declaracions a Catalunya Ràdio. "El Madrid ha estat superior en l'eliminatòria. Hem enganxat un Madrid amb bons jugadors i és molt difícil guanyar-los, però hem escurçat distàncies. L'any passat vam estar més lluny dels títols que aquest any", ha afegit el mànager general.

"L'objectiu és guanyar títols i no l'hem complert", ha opinat. "Hem de mirar cap endavant. Ara és moment de fer balanç i de prendre decisions. En dos o tres dies hi haurà decisions", ha afegit.

"Jo acabo contracte i aviat sabreu la meva decisió, la decisió està presa, però necessito dos o tres dies per fer-ho públic. La meva decisió no va lligada a la continuïtat de Xavi Pascual. Ell fa el seu camí i jo faig el meu", ha reconegut.

Segons Joan Creus, "no busquem excuses, però hem tingut mala sort amb les lesions. Hi ha situacions concretes que no ens han afavorit".

"Sembla com si fagi quatre o cinc temporades que no guanyem títols i en fa dues. Hem intentat ser competitius i ho hem aconseguit. Hi ha molts equips que lluiten per guanyar títols i tot és molt difícil. Hem fet coses malament, però també n'hem fet de bones. Hem acabat primers de la temporada regular", ha dit.

stats