Lliga Endesa
Esports Bàsquet 22/06/2016

Xavi Pascual: "No és el moment de parlar del meu futur"

L'entrenador del Barça Lassa ha analitzat la desfeta

àlex Gozalbo
1 min
Xavi Pascual

BarcelonaXavi Pascual, entrenador del Barça Lassa, ha analitzat la desfeta culer. "Hem tingut opcions de guanyar un partit que ha estat igualat", ha dit. "Els jugadors ho han donat tot i hem estat capaços de competir. Avui hem jugat prou bé, però ens ha faltat encert", ha afegit.

Joan Creus: "Estem orgullosos de com hem jugat"

"No és el moment de parlar del meu futur, és el moment de digerir la derrota. Tinc un any més de contracte", ha dit el tècnic, al qual li queda un any de contracte. "És una temporada on hem lluitat molt, però on no hem tingut recompensa", ha opinat.

"El Reial Madrid ha estat superior", ha reconegut. "El balanç dels últims dos anys no és satisfactori. Jo assumeixo la meva responsabilitat, però és responsabilitat de tots. Entenc com funciona això, però he jugat totes les finals ACB menys una", ha recordat.

"Avui hem fet les coses millors, però ells han estat superiors", ha dit Pau Ribas en declaracions a Catalunya Ràdio.

"Hem trobo malament, és dur perdre un partit que els dóna a ells la Lliga. A diferència d'altres partits, avui hem lluitat", ha dit Àlex Abrines.

"Aquesta ha estat una temporada difícil i irregular. Aquest estiu hi haurà temps per pensar sobre el meu futur", ha explicat Justin Doellman.

stats