Bàsquet
Esports Bàsquet 19/03/2013

Joan Creus: “Esperava que els objectius es complissin per renovar”

El secretari tècnic de la secció de bàsquet del Barça assegura que continua al club per la bona marxa de l'equip i també perquè se sent recolzat per jugadors, tècnics i directiva

M. Molina
1 min

BarcelonaJoan Creus ha presentat aquest dimarts l'acord de renovació com a secretari tècnic del Barça Regal, en una conferència de premsa que ha fet acompanyat de Joan Bladé, director responsable de la secció blaugrana, i on ha assegurat que malgrat esperar uns mesos, la bona marxa de l'equip l'ha empès a continuar.

"És una decisió que si vaig trigar una mica és perquè esperava que els objectius es complissin", ha explicat. El triomf a la Copa del Rei i la bona ratxa de victòries dels darrers mesos han empès Creus a continuar. "El nostre objectiu és estar entre els millors. El més important és el camí, i el camí sempre ha estat bo. Estem en una fase de tranquil·litat on les coses van bé", ha afegit.

Creus, que acabava contracte al final d'aquesta temporada, renova fins al 2015. Dos anys més de contracte on mantindrà la mateixa filosofia de treball: "És important el treball dia a dia, a mig plaç i a més llarg termini. El que farem és continuar treballant com fins ara, sempre tenit en compte els paràmetres que comporta un esport com el nostre".

stats