LLIGA ACB
Esports Bàsquet 14/06/2011

Navarro aconsegueix la seva sisena Lliga ACB i el seu segon MVP de la final

Als seus 31 anys, l'escorta blaugrana s'erigeix com un dels millors jugadors de la història de la secció i alguns ja l'equiparen a Epi

David R. Jover
1 min
Navarro, MVP de la final.

BarcelonaPassen els anys i segueix com quan només en tenia vint. No és tan explosiu com abans, ni té l'espurna d'anys enrere, però el seu joc cada cop és millor per a l'equip. Sap quan l'equip necessita punts i quan necessita que generi joc per als companys. Si cal un triple en un moment complicat no s'amaga, sempre apareix.

La seva maduresa com a jugador arriba amb el seu sisè títol de Lliga, que el converteix en el jugador amb més lligues de l'era ACB. A més, ha estat designat per segon cop en una final l'MVP (2008-09 i 2010-11) i iguala d'aquesta manera a Arvydas Sabonis, que també ho va ser les temporades (92-93 i 93-94). Navarro ha fet uns números de 15 punts per partit sent decisiu en els tres partits disputats.

Sens dubte Juan Carlos Navarro passarà a la història de la secció de bàsquet i això no és el final, perquè encara té dos anys més de contracte en què continuarà sent el pal de paller de l'equip blaugrana.

Menció per a Víctor Sada

I és que el base de Badalona ha fet un 'Play-off' a l'alçada del de Navarro. Ha estat importantíssim en el joc de l'equip i amb la seva agressivitat i caràcter ha conduït a la perfecció els blaugrana. Els números, mirats fredament, no són espectaculars. Tot i així han estat determinants. En el partit d'aquest dimarts ha fet 6 punts, 8 rebots i 4 assistències. El proper horitzó de Sada és ser escollit en els dotze de Sergio Scariolo de cara a jugar l'Europeu.

stats