Esports Bàsquet 22/05/2019

El Divina Seguros Joventut deixa escapar una oportunitat d'or a Vitòria (87-81)

La Penya ha malbaratat una renda de vuit punts a set minuts del final

Toko Shengelia i Albert Ventura

BadalonaEl Divina Seguros Joventut ha deixat escapar una oportunitat d'or a Vitòria, on ha malbaratat una renda de vuit punts a set minuts del final contra el Kirolbet Baskonia (87-81). Nico Laprovittola (21 punts i 7 assistències), Xabi López-Arostegui i Neno Dimitrijevic han fet un partit molt complet. Carles Duran ha tingut la baixa de Marko Todorovic, que encara no ha fet net de la contusió i l'edema ossi al genoll esquerre.

El Kirolbet Baskonia ha començat el partit desganat i la Penya ho ha aprofitat per construir-se una diferència de nou punts en un Fernando Buesa Arena més fred que de costum (11-20). La reacció local ha arribat en forma de parcial de 17-2 i ha servit per capgirar el marcador (28-22). Tot i això, l'equip verd-i-negre ha arribat al descans amb un avantatge de dos punts (34-26).

El Divina Seguros Joventut ha exhibit competitivitat durant un tercer quart que ha reforçat la seva confiança. Un parcial de 0-13 ha impulsat la Penya, que ha aconseguit un avantatge de 8 punts a set minuts del final (62-70). La reacció del conjunt basc ha tornat a capgirar el marcador de manera molt contundent. Un parcial de 20-2 ha esborrat qualsevol opció de triomf visitant (82-72).

Carles Duran

El Divina Seguros Joventut tancarà la temporada regular aquest diumenge (12.30 hores) rebent el Movistar Estudiantes al Palau Olímpic. Si l'equip verd-i-negre guanya, s'assegurarà la seva presència als 'play-off' pel títol.