Esports Bàsquet 14/05/2021

"L’opció més intel·ligent era continuar": Laia Palau jugarà una temporada més

i
Àlex Gozalbo
1 min
Ferran Aril i Laia Palau

BarcelonaL'Spar Girona ha anunciat que Laia Palau jugarà una temporada més. La base, nascuda a Barcelona el 10 de setembre del 1979, disputarà la 27a temporada com a professional des del seu debut amb l’Universitari de Barcelona (1995-96). “Un any més. He tardat una mica a prendre aquesta decisió per totes les circumstàncies. Internament no estava preparada per deixar de jugar i abandonar aquest projecte de l’Uni Girona. Tot i ser un any complicat, tinc moltes ganes de gaudir d’un any amb públic i de certa normalitat. L’opció més intel·ligent era continuar”, destaca la capitana, que dijous va apadrinar un projecte de bàsquet femení impulsat per la Federació Catalana.

“Avui ja podem confirmar la continuïtat de Laia Palau. És un privilegi comptar un any més amb la Laia al nostre equip, per tot el que aporta. No tan sols com a jugadora sinó com a persona“, ha explicat Cayetano Pérez, president de l’Spar Girona. Amb la renovació de Laia Palau l’equip agafa forma, i és que el seu nom se suma als de Frida Eldebrink, Giedre Labuckiene, Kennedy Burke, Laia Flores, Júlia Soler i Julia Reisingerová.

La seva trajectòria amb l’equip gironí inclou ja tres títols FEB, que són la Lliga aconseguida el 5 de maig del 2019, la Supercopa de la campanya passada i l’última Copa de la Reina. Pel que fa a la selecció estatal, és la jugadora amb més medalles, amb un total de 12, sumant Mundials, Europeus i Jocs Olímpics.

stats