NBA
Esports Bàsquet 01/11/2012

Els Lakers no aixequen el cap a la NBA

Després de 10 derrotes consecutives, l'equip de Los Angeles aspira a remuntar el vol amb dos partits seguits a l'Staples Center

àlex Gozalbo
1 min
Mike Brown, entrenador dels Lakers

BarcelonaDesprés de començar amb deu derrotes consecutives (vuit a la pretemporada i dos a la temporada regular), els Lakers disputaran dos partits seguits a l'Staples Center de Los Angeles. El primer, la matinada de divendres a dissabte (3.30 hores, Canal + Deportes) contra els Clippers. El segon, la de diumenge a dilluns contra els Pistons.

L'equip que entrena Mike Brown encara no ha fet seu el 'Princeton Offense', una tàctica sobre la qual l'entrenador vol construir els moviments en atac. A més, el conjunt de Los Angeles té problemes en defensa, on els rivals busquen atacar una i una altra vegada Steve Nash. El base canadenc va rebre un fort cop durant el partit contra els Blazers.

"No podem permetre que un equip ens anotí més de 30 punts en tres quarts. Pot passar una vegada, però no tres. Si permetem això, és impossible guanyar", recorda Pau Gasol, que creu que l'equip ha de posar l'accent en la defensa. L'aler pivot català, que comença els atacs molt allunyat de cistella, ha començat la temporada amb una mitjana de 19,5 punts, 11 rebots i 4 assistències en 40 minuts de joc.

Els Lakers es van reforçar aquest estiu amb jugadors com Steve Nash, Dwight Howard, Antawn Jamison, Jodie Meeks i Chris Duhon, deixant escapar gent com Andrew Bynum, Ramon Sessions o Matt Barnes, entre d'altres.

stats