NBA
Esports  /  Bàsquet 07/07/2015

Marc Gasol seguirà als Memphis Grizzlies

El pivot ha anunciat la seva decisió des de Girona

àlex Gozalbo
2 min
Marc Gasol, a Girona / EFE

BarcelonaMarc Gasol ha anunciat en una roda de premsa celebrada a Girona que seguirà als Memphis Grizzlies, franquícia amb la qual ha signat un contracte per cinc temporades, i ha confirmat que aquest estiu no disputarà l'Eurobàsquet.

"Mai m'he plantejat cap opció que no fos de seguir a Memphis. Per aixó no m'he vist amb ningú, malgrat que sabia de l'interès", ha dit. "Em sento de molts llocs. També de Memphis. Hi estic molt bé. Amb la família hi portem 14 anys. Estem encantats de ser d'allà", ha explicat. "Són molts diners, més dels que em podia imaginar. La NBA és així. Fa vertigen", ha assegurat.

"La renúncia amb la selecció espanyola és temporal. La franquícia m'ha recomanat descansar. M'agradaria ser als Jocs Olímpics", ha explicat.

La temporada de Marc Gasol ha sigut molt bona. El pivot, que va jugar l’All-Star com a titular, va ser el vuitè home més votat per ser designat millor jugador de la campanya (MVP). Hi ha tres motius que expliquen el seu bon rendiment. El primer, un canvi d’actitud sobre la pista, més directe a l’hora de mirar a cistella. El segon, la feina realitzada durant un estiu en què va treballar fort amb professionals com Toni Caparrós, expreparador físic del Barça. El tercer, un canvi radical en els hàbits alimentaris. Alarmat pels reiterats problemes al genoll que va patir la temporada passada, el de Sant Boi va analitzar amb especialistes de l’equip quins aliments processava millor el seu cos i va deixar de menja carn. A més, va eliminar els refrescos i alguns lactis de la seva dieta i va moderar el consum de gluten. Ara té el rebost ple de productes orgànics, fruita, verdura i quinoa, l’aliment pel qual ha substituït la pasta.

stats