Lliga Endesa
Esports Bàsquet 06/09/2015

Marcus Eriksson reapareix amb el Barça Lassa

Onze mesos després de lesionar-se, el tirador suec ha participant en la victòria contra el Fiatc Joventut al Torneig BBVA de Sant Julià de Vilatorta (86-77)

àlex Gozalbo
1 min
Marcus Eriksson, durant un temps mort / @FCBbasket

BarcelonaOnze mesos després de lesionar-se contra el Laboral Kutxa, Marcus Eriksson ha tornat a jugar un partit amb el Barça Lassa de bàsquet. El jugador suec, que va ser operat el passat mes d'octubre de la ruptura del lligament encreuat anterior i del menisc extern, ha reaparegut contra el Fiatc Joventut al Torneig BBVA de Sant Julià de Vilatorta. El tirador ha estat titular i ha acabat anotant 9 punts gràcies a 3/4 en triples.

"No he jugat cap partit en gairebé un any i estic molt content. Ha estat molt especial, però m'he sentit molt bé", ha dit. "Entrenaré dur cada dia per intentar aprofitar les oportunitats. Hi ha molta competència, però jo em veig jugant al Barça aquesta temporada", ha afegit.

El club culer i Marcus Eriksson, que va ser escollit pels Atlanta Hawks en el 'draft' de la NBA, van arribar a finals de novembre a un acord per ampliar el contracte del jugador fins a l'acabament del curs 2017-18.

Tot i les baixes dels lesionats Carlos Arroyo, Joan Carles Navarro i Àlex Abrines, el Barça Lassa ha superat el Fiatc Joventut (86-77). El jove Marc Garcia (20 punts) ha estat un dels protagonistes del partit.

stats