Bàsquet - NBA
Esports Bàsquet 05/10/2020

Els Miami Heat reaccionen i eviten la tercera victòria dels Lakers (115-104)

Jimmy Butler ha completat una actuació descomunal

i
àlex Gozalbo
1 min
Jimmy Butler i LeBron James

BarcelonaTot i tenir les baixes de Goran Dragic i Bam Adebayo, els Miami Heat han reaccionat (115-104) i han evitat la tercera victòria dels Lakers a les finals de la NBA (2-1). Jimmy Butler, que ha sumat 40 punts, 13 assistències i 11 rebots, ha liderat el sorprenent triomf de la franquícia de Florida, que ha sabut reinventar-se i apel·lar a l'èpica.

Sense la mentalitat adequada, els Lakers no han tingut una bona actuació. Anthony Davis tan sols ha realitzat nou llançaments a cistella en una nit en què LeBron James ha sumat 25 punts, 10 rebots i 8 assistències El tres vegades campió de la NBA ha arribat molt cansat a l'últim període i ha acumulat 8 pèrdues de pilota. El quart partit de les finals de la NBA es jugarà la nit de dimarts a dimecres a les 3 hores (#Vamos).

Alysha Clark

Les Storm, a un triomf del títol

Per primera vegada a la història un partit de les finals de la NBA i un altre de la WNBA han coincidit en el mateix dia. Les Seattle Storm s'han imposat al Las Vegas Aces (91-104) i s'han situat a una victòria del títol (0-2). Breanna Stewart, Natasha Howard, Alysha Clark i Sue Bird s'han exhibit ofensivament per disparar l'anotació del seu equip.

stats