BÀSQUET - LLIGA ENDESA
Esports  /  Bàsquet 30/01/2018

La Penya, perjudicada per la finestra FIBA

El rendiment de jugadors com Sergi Vidal i Tomasz Gielo ha baixat

1 min
Tomasz Gielo al Palau Olímpic de Badalona.

BadalonaEl Divina Seguros Joventut va aportar sis jugadors a la primera aturada de seleccions de la finestra de la FIBA. Sergi Vidal, Xabi López-Arostegui, Neno Dimitrijevic, Simon Birgander, Tomasz Gielo i Maalik Wayns van ser els representants de l’equip verd-i-negre en els partits internacionals que es van disputar entre el 20 i el 28 de novembre. “L’aturada de les seleccions de la FIBA ens va perjudicar molt. Sergi Vidal i Tomasz Gielo, que estaven a un bon nivell, van tornar fosos”, assegura Juanan Morales, president del club verd-i-negre.

El cas de Gielo és el més visible. El jugador polonès va passar d’assegurar 10,3 punts per partit a una mitjana de 4,4 punts. Abans de marxar anotava el 48,6% dels triples que intentava (18/37). Després de l’aturada la seva punteria ha baixat fins a un alarmant 16% (4/25). L’empobriment dels números de Sergi Vidal, que va ser el gran nom propi de la selecció espanyola, no és tan evident, però l’aler català ha perdut pes en el joc ofensiu del seu equip i tan sols ha pogut anotar 13 punts en uns últims quatre partits en què ha fallat tots els triples que ha intentat.

Menys victòries en més partits

La Penya va sumar tres victòries en els primers vuit partits de la temporada (37,5%) i després de l’aturada per la finestra de la FIBA tan sols ha pogut sumar un triomf en deu partits (10%).

stats