Lliga Endesa
Esports  /  Bàsquet 25/05/2014

Polèmica al Palau per un vidre a la zona dels grups d’animació: “Mai ens havíem vist tractats com si fóssim micos”

Els aficionats es mostren molt descontents per la desinformació per part del Barça

Marta Campderrós
1 min

BarcelonaEls aficionats blaugranes situats a la zona d'animació dels Dracs s'han trobat aquest diumenge, en el partit de bàsquet entre el Barça i el Cajasol, amb un vidre que els ha dificultat la visió sobre la pista del Palau Blaugrana.

"És el primer partit amb aquest vidre. No animarem fins que això no se solucioni. Des del club ara ens diuen que el trauran, però tenim altres notícies que diuen que això ho faran a tota aquesta zona de la grada. Portem 17 anys a la grada i mai ens havíem vist tractats com si fóssim micos", ha expressat a l'ARA una aficionada del grup d'animació P.B.B. Meritxell.

"Estem reivindicant que no som micos, que no som perillosos i que no volem vidres com si ens sentíssim veient el partit per la TV. Ens estan dient que és per un problema de seguretat. Porto molts anys a la grada i mai ningú ha caigut ni en aquest pavelló ni en cap altre. Si hi ha algú que es recolza sobre la barana i tenen por que caigui, que prenguin altres mesures. És impossible veure un partit així perquè no et deixa viure l'ambient", ha afegit.

"Som grups d'animació del Palau que tenim un organisme i pensem que ens podrien haver avisat. De la mateixa manera que parlem d'activitats per animar el Palau, pensem que això és prou important com per fer-ho", ha explicat.

stats