Lliga Endesa
Esports Bàsquet 22/12/2017

Badalona s'activa per fer costat a la Penya contra el San Pablo Burgos

Les penyes del club faran aquest dissabte una rua abans del partit

i
àlex Gozalbo
1 min
Diego Ocampo

BadalonaAnimat després de remuntar 16 punts contra el Tecnyconta Saragossa, el Divina Seguros Joventut rep aquest dissabte (20.00 h, Multi Liga Endesa) el San Pablo Burgos en un duel directe entre dos aspirants a evitar el descens. Les penyes del club faran una rua des de la plaça de la Plana (18.15 h) fins al Pavelló Olímpic de Badalona (19.00 h).

"La continuïtat i que siguem capaços de mantenir el mateix nivell durant molts minuts és clau, passar-nos la pilota i poder trobar aquests tirs que entraran gràcies al treball diari, la confiança, pensant que cada tir que fem és per anotar, entrenar com hem de jugar", explica Diego Ocampo, que podrà comptar amb tots els seus jugadors.

Corey Fisher, exjugador de la Penya, posarà a prova la progressió de Maalik Wayns. El base nord-americà és el segon jugador amb més minuts del conjunt de Burgos. La seva mitjana és de 9,9 punts i 2,4 assistències.

"Esperem que el 2018 sigui un any de creixement i consolidació en tots els aspectes, un any en què els socis i aficionats es puguin sentir orgullosos del club”, assegura Juanan Morales, president dels verd-i-negres.

stats