Lliga Femenina
Esports Bàsquet 15/10/2014

L'Spar CityLift Girona dóna la sorpresa i tomba el Perfumerías Avenida (56-64)

L'equip de Ramon Jordana ha guanyat a Salamanca

àlex Gozalbo
1 min
Les jugadores de l'Spar CityLift Girona / RICARD ROVIRA / FCBQ

BarcelonaLa Lliga Femenina s'ha posat en marxa aquest dimecres amb sorpresa. L'Spar CityLift Girona ha aconseguit la victòria a la difícil pista del Perfumerías Avenida de Salamanca (56-64). Ify Ibekwe (20 punts i 10 rebots) i Vanessa Gidden (20 punts i 11 rebots) han liderat el triomf de l'equip que entrena Ramon Jordana.

L'equip gironí ha arribat a dominar el marcador per 13 punts de diferència (42-55), però el conjunt local ha remuntat i ha ajustat el resultat en una recta final molt emocionant (56-59). La mallorquina Marta Fernández ha sumat 17 punts, però no ha pogut completar la remuntada.

El Cadí La Seu d'Urgell, per la seva banda, ha perdut a la pista del Universitario Ferrol (60-49). L'equip de Miguel Ángel Ortega ha començat bé, però s'ha allunyat del rival en un segon període en què ha rebut un parcial de 18-11. Haley Peters ha dominat la zona i ha sumat 24 punts i 9 rebots per a 28 de valoració. Laura Gil, una de les poques jugadores de la selecció espanyola que competeix a la Lliga Femenina, ha aportat 9 punts i 9 rebots.

stats