NBA
Esports Bàsquet 08/01/2016

Steve Nash, un fan del Tottenham i de Guardiola que arriba al Mallorca

L'exestrella de la NBA forma part del grup inversor que s'ha fet amb el club balear

àlex Gozalbo
2 min
Steve Nash / NBA

BarcelonaUns mesos després d'anunciar la seva retirada, Steve Nash ha començat l'etapa com a accionista esportiu. L'exestrella de la NBA forma part del grup d'inversors de Liga ACQ Lagacy Partners LLC, l'empresa que s'ha fet amb el Mallorca. Després d'intentar comprar el Glasgow Rangers i el Llevant, el projecte que ha fructificat ha estat el del club balear.

El grup inversor que ha destinat 20,6 milions d'euros per fer-se amb el Mallorca està encapçalat per Robert Sarver, propietari dels Phoenix Suns, i també compta amb Andy Kohlberg. L'objectiu és retornar l'equip a Primera Divisió, competició que no disputa des de la temporada 2012-2013.

Steve Nash és un personatge especial. L'any 2008, quan el Barça de futbol va fer una gira pels Estats Units, el canadenc va presenciar un entrenament de l'equip blaugrana al Giants Stadium de Nova York, on va demanar conèixer Pep Guardiola. "M'agrada molt l'estil del seu equip, toca molt bé la pilota. És increïble", va dir el canadenc, que es va declarar fan de futbolistes com Leo Messi o Andrés Iniesta.

Pep Guardiola i Steve Nash / FC BARCELONA

"Thierry Henry és amic meu. Els meus pares són de Londres i el meu equip és el Tottenham. Ara que Thierry ha deixat l'Arsenal, tornem a ser amics", va bromejar el jugador, que fins i tot va parlar de la possibilitat d'acabar vestint de blaugrana: "Jugar al Barça? Potser. M'encanta Barcelona. M'agrada viatjar per tot el món i potser la meva família decideix viure a Barcelona. Si encara m'aguanten les cames…", va opinar.

L'afició pel futbol de Steve Nash no és cap novetat. L'exjugador de la NBA va arribar a participar fa uns mesos en un entrenament dels New York Cosmos B, un equip de futbol de la National Premier Soccer League.

Els Golden State Warriors van contractar l'estiu passat Steve Nash com a col·laborador extern del seu cos tècnic. "

stats