Leb Or
Esports 21/08/2017

"Volem transmetre il·lusió i ambició": l'ICL Manresa es posa en marxa

L'entrenador Aleix Duran lidera el nou projecte del club

1 min
L'ICL Manresa, durant la presentació

BarcelonaL'ICL Manresa s'ha posat en marxa aquest dilluns amb l'objectiu d'aconseguir l'ascens a la Lliga Endesa. "La pretemporada és diferent a la d'altres anys, perquè jugarem en una altra categoria. Tenim ganes de començar a treballar ben aviat per intentar donar coses a l'afició ràpidament. Volem transmetre il·lusió i ambició. El Congost ha de tornar a ser un lloc molt difícil per als rivals. L'afició porta temps patint, i ara som nosaltres els que els hem de donar coses", ha assegurat Aleix Duran, entrenador de l'ICL Manresa.

Després de les sis incorporacions realitzades, a l'equip manresà li queda un fitxatge per fer. "Tenim clar el perfil i esperem tancar aviat algun dels dos o tres noms que estem estudiant", ha aclarit el tècnic durant un acte de presentació realitzat a l’auditori de Mútua Intercomarcal.

"Esperem que la gent ens faci costat en una temporada que no serà fàcil i en la qual tenim uns objectius molt definits que esperem assolir", ha dit Jordi Singla, representant de l’àrea esportiva del consell executiu del Bàsquet Manresa.

stats