NBA
Esports Bàsquet 10/12/2015

Els Grizzlies guanyen a Detroit des del mig del camp (92-93)

Els Timberwolves de Ricky Rubio superen els Lakers a la pròrroga, mentre els Bulls de Pau Gasol perden a Boston

A.l.
1 min
Els jugadors dels Grizzlies feliciten Barnes / @memgrizz

BarcelonaUn triple des del mig del camp de Matt Barnes ha donat la victòria als Memphis Grizzlies al Palace of Auburn Hills de Detroit, 92-93. Els Pistons, que han dominat tot el partit, han tingut tres possibilitats de sentenciar el duel en la penúltima jugada, amb dos rebots ofensius d'Ersan Ilyasova i Andre Drummond després del llançament errat de Marcus Morris, però el rebot l'ha caçat Barnes quan faltaven cinc segons, i després de creuar mitja pista ha llançat des de llarga distància i ha aconseguit els tres punts decisius. Els Grizzlies, cinquè millor equip de la Conferència Oest, han basat el triomf en el joc interior, amb 19 punts i 12 rebots de Marc Gasol, i 21 punts i 16 rebots de Zach Randolph.

També han guanyat per la mínima, en aquest cas a la pròrroga, els Minnesota Timberwolves de Ricky Rubio, 123-122 als Los Angeles Lakers de Kobe Bryant. El base català ha aportat 12 assistències en un duel on van destacar Kevin Martin (37 punts) i el pivot Karl-Anthony Towns (26 punts). Kobe Bryant s'ha quedat amb 11 punts.

Ricky Rubio alliçona els seus companys / CRAIG LASSIG / EFE

Menys sort ha tingut Pau Gasol. Els Chicago Bulls han caigut 105 a 100 al TD Garden de Boston, davant uns Celtics que han tingut vuit jugadors amb doble dígit. El pivot de Sant Boi ha aportat 16 punts i 15 rebots, mentre l'estrella dels d'Illinois ha estat Jimmy Butler, amb 36 punts.

stats