Esports Bàsquet 10/10/2012

Xavi Pascual: "Amb Joan Carles Navarro som un equip molt més fluid i efectiu"

El tècnic del Barça Regal es mostra orgullós del joc del seu equip contra els Dallas Mavericks i espera que sigui un gran estímul pels seus jugadors

D.r. Jover
2 min

Barcelona"Estic molt content d'haver pogut portar un partit així a Barcelona. Felicito a tots els que ho han fet possible". Amb aquestes paraules ha començat Xavi pascual la roda de premsa posterior al partit contra els Dallas Mavericks.

"Contra el Valladolid ens va afectar el haver jugat prèviament quatre partits en cinc dies. El partit d'avui? No sé si ens afectarà de manera positiva o negativa el proper divendres contra el Bamberg. Espero que els jugadors s'enduguin bones sensacions", ha comentat Pascual qüestionat sobre si el partit ha arribat en el millor moment.

Una de les claus del partit ha estat Juan Carlos Navarro. L'escorta de Sant Feliu, amb 19 punts, ha estat el millor del Barça juntament amb Pete Mickeal. "Navarro finalitza molt bé les accions i amb la seva presència juguem molt més fluids. Som més efectius quan ell és a pista".

"Agraeixo que Carlisle hagi dit que som gairebé un equip NBA, però fa un parell d'anys vam superar els Lakers i la nostra realitat és la que tenim aquí i demostrar que som un equip de primera línia a Europa", ha dit Xavi Pascual.

Millor la NBA

Pete Mickeal ha estat molt clar a la roda de premsa després del partit. "El meu estil de joc s'adapta millor a la NBA, puc jugar més dur. Aquí [Europa] em xiulen moltes faltes i no puc fer el meu joc. Per això quan juguem contra equips NBA faig bons partits", ha comentat l'aler de Rock Island.

I és que Mickeal ha dit que "avui hem guanyat en confiança i també hem canviat el nostre rumb. L'exigència al Barça és molt gran i sempre hem d'estar a dalt de tot", ha comentat.

"Un gran equip"

El Barça és un dels millors equips d'Europa. Té jugadors que poden passar, llençar i Navarro és un gran jugador en els moments decisius del partit i és un guanyador. A més, el Barça té interiors molt forts que completen un equip molt experimentat", ha dit Dirk Nowitzki, que ha afegit que "nosaltres [Dallas] hem estat per sota en els tres primers quarts i ens han superat. S'han merescut totalment el triomf", ha conclòs el jugador alemany, que no ha pogut disputar el partit per problemes al genoll.

stats