Futbol
Esports 19/05/2022

Batalla campal i diverses detencions a Sevilla abans de la final de l'Europa League

Els incidents s'han produït entre els seguidors de l'Eintracht de Frankfurt i del Glasgow Rangers

ARA
1 min
Aficionats de l'Eintracht de Frankfurt ja dins de l'estadi Sánchez Pizjuán

En les hores prèvies a la disputa de la final de l'Europa League que es juga a l'estadi Sánchez Pizjuán de Sevilla, la Policia Nacional va detenir diversos seguidors de l'Eintracht de Frankfurt i del Glasgow Rangers per disturbis i agressions. Els fets es van produir partir d'una baralla multitudinària als carrers de Sevilla. La capital andalusa està plena de seguidors dels dos equips, molts d'ells sense entrada per assistir a un final que s'acabaria decantant pel conjunt alemany als penals (1-1, 5-4).

Aquests disturbis no són nous a Sevilla. Al març, seguidors de l'Eintracht i també del West Ham anglès ja van protagonitzar baralles pels carrers de la ciutat quan es van enfrontar, respectivament, al Betis i al Sevilla als vuitens de final de l'Europa League.

Durant la disputa dels quarts de final contra el Barça, més de 30.000 aficionats de l'Eintracht ja van poblar els carrers de Barcelona i molts d'ells van accedir al Camp Nou, malgrat els intents fallits del club d'evitar una marea blanca a les grades de l'estadi. A la capital catalana, però, les agressions no van ser de la mateixa magnitud que les que hi ha hagut aquest dimecres a Sevilla entre seguidors del conjunt alemany i del Glasgow Rangers.

stats