Esports 04/11/2015

El BATE arriba d’amagat entre reivindicacions i disfresses de Halloween

A.l.
2 min
El BATE entrenant-se al Camp Nou ahir a la tarda.

BarcelonaEl Barça rep el BATE Boríssov aquesta nit sense que pràcticament s’hagi parlat de futbol. El conjunt de Luis Enrique pot certificar avui la classificació per a la fase de grups, en un duel que ha passat totalment desapercebut, tant per la polèmica celebració de Halloween d’alguns jugadors blaugranes a Getafe com per la reivindicació independentista que hi haurà a les graderies per protestar per les multes que la UEFA ha imposat al club.

“Qualsevol cosa positiva la convertim en negativa, no entraré en aquest joc. L’únic que va passar és que vam fer un gran partit i vam guanyar 0 a 2. La resta forma part del circ”, va dir Luis Enrique sobre l’incident de Getafe. El tècnic asturià va defensar els seus jugadors públicament, i a la tercera pregunta sobre aquesta qüestió va apujar el to: “Que bé que us aniria disfressar-vos a alguns”, va llançar a una periodista just abans de marcar la línia vermella sobre aquest tema i decidir què pot preguntar-se en una roda de premsa. “Si preguntes sobre dissabte no agafis el micro”.

El tècnic asturià va negar que la recuperació de Leo Messi vagi amb retard respecte als terminis marcats, i va deixar la porta oberta a la idea que l’argentí pugui arribar al clàssic del dia 21. “La recuperació del Leo va en els paràmetres normals, no hi ha cap notícia negativa ni adversa”, va afirmar.

Polèmiques i Messi a banda, el Barça rebrà el BATE amb molts canvis en l’onze titular. El tècnic podria donar entrada a Thomas Vermaelen, Andrés Iniesta i Sandro Ramírez a l’onze titular, i recuperarà Javier Mascherano després dels dos partits de sanció que va complir l’argentí a la Copa i Lliga. El defensa sud-americà podria entrar com a titular a la posició de pivot, en el lloc d’un Sergio Busquets que necessita rebaixar la càrrega de minuts acumulada.

El Barça domina el grup amb 7 punts, i el duel entre el Bayer Leverkusen i el Roma, acompanyat d’un triomf contra el BATE, segellaria pràcticament la classificació. Només la victòria del Roma deixaria una mínima porta perquè els blaugranes poguessin quedar fora de la Champions en cas de perdre els dos últims partits. El BATE aterra a Barcelona amb un Aleksandr Hleb tocat.

stats