LLIGA ENDESA
Esports 30/09/2018

El Baxi Manresa torna a la Lliga Endesa per la porta gran guanyant a la pista de l'Estudiantes

Una cistella de Renfroe decideix a un segon pel final del partit

Ara
1 min
El Baxi Manresa torna a la Lliga Endesa per la porta gran guanyant a la pista de l'Estudiantes

BarcelonaEl Baxi Manresa ha tornat a la Lliga Endesa per la porta gran, sumant un primer triomf a la pista del Movistar Estudiantes gràcies a una cistella a manca d'un segon d'Alex Renfroe (77-79).

Malgrat la baixa de Justin Doellman, el Manresa sempre s'ha mostrat molt viu en un partit que perdia al descans. Renfroe, amb 16 punts i Vene, amb 11, han liderat l'atac d'un Manresa amb el cap fred en els moments claus del partit. Sakho, amb 7 rebots, ha estat el complement ideal a la direcció de joc de Renfroe.

"Vull felicitar els meus jugadors per l'actitud que han mostrat, l'actitud que volem mostrar; partit d'alternances que hem començat molt bé amb accions defensives i ofensives; potser aquest bon inici ens ha despistat, han entrat al partit i ens han fet mal; ens ha castigat el rebot defensiu, i alguna situació de contraatac fàcil; l'equip no ha deixat de creure quan estava per sota en el tercer quart; hem aconseguit una bona distància, però els darrers minuts hem estat malament i s'ha solucionat al final; victòria molt important en la nostra estrena, contents, però amb un gran marge de millora", ha dit Joan Peñarroya, entrenador del Baxi Manresa.

stats