NATACIÓ
Esports 06/12/2014

Katinka Hosszu, reina dels Mundials de natació de piscina curta amb quatre rècords mundials

Ha guanyat 4 medalles d'Or i dues de plata, superant Mireia Belmonte en el seu duel particular

Efe
1 min

BarcelonaL'hongaresa Katinka Hosszu s'ha consagrat com la reina dels Mundials de piscina curta de Doha després d'aconseguir aquest dissabte el seu quart or, acompanyat, com els tres anteriors, per un rècord del món. En la competició masculina, han lluitat pel títol honorífic de 'rei' el francès Florent Manaudou i el sud-africà Chad Le Clos, empatats a tres ors.

Hosszu, que també ha guanyat dues plates a la capital de Qatar, no ha desaprofitat la inesperada absència de la badalonina Mireia Belmonte, que s'ha quedat fora de la final per tan sols 3 centèsimes, per imposar-se amb absoluta comoditat en els 200 estils. Triomf acompanyat per una nova plusmarca mundial, després d'imposar-se amb un temps de 2: 01.86, quatre segons menys que la segona classificada, la britànica Siobhan-Marie O'Connor.

La "dama de ferro", com li agrada anomenar-se a si mateixa, s'ha imposat a Belmonte en el seu duel per regnar. La nedadora catalana, amb quatre ors i dos nous rècords mundials, en els 200 papallona i 400 estils, s'ha vist superada per les sis medalles, quatre d'elles d'or, de l'hongaresa Hosszu.

Segueix sense resoldre, per contra, la pugna que mantenen en la categoria masculina el francès Florent Manaudou i el sud-africà Chad Le Clos, que aquest dissabte han sumat la seva tercera medalla d'or en els Mundials, després d'imposar en els 50 esquena i 50 papallona, respectivament.

stats