FUTBOL
Esports 05/11/2015

Sexe, mentides i cintes de vídeo: la vida esbojarrada de Karim Benzema

El madridista, investigat dins del cas de xantatge a Valbuena amb un vídeo eròtic, passa la nit detingut i aquest dijous declara davant del jutge

T.p.
2 min
Benzema, amb un cotxe

BarcelonaKarim Benzema ha declarat aquest dimecres sota arrest davant la policia francesa en el marc de la investigació per presumpte xantatge amb un vídeo sexual al també futbolista i company de selecció Mathieu Valbuena. Al final, Benzema ha passat la nit detingut a l'espera de declarar aquest dijous davant del jutge que porta el cas.

El jugador s'ha trobat, de nou, afectat per un cas amb futbolistes i sexe. No és el primer cop. En aquesta ocasió, el cas que ha provocat un interrogatori al madridista va començar el darrer juliol quan Mathieu Valbuena, jugador internacional actualment al Lió, però llavors futbolista de l'Olympique de Marsella, va denunciar un xantatge rebut.

Valbuena estava concentrat amb la Selecció de França quan va rebre una trucada d'un desconegut que li demanava 150.000 euros per no publicar un vídeo seu de contingut sexual. La policia va detenir quatre persones després d'investigar el cas, un d'ells l'exjugador internacional francès Djibril Cissé. El jugador només va ser detingut per la seva relació amb els altres tres responsables del xantatge i després de prestar declaració durant 12 hores, va ser posat en llibertat sense càrrecs. Cissé va acabar detingut per conèixer els acusats. Una situació similar a Benzema, investigat per conèixer el cas.

Segons la premsa francesa, el madridista va parlar amb Valbuena del cas ja que una persona del seu entorn va rebre una trucada dels xantatgistes. Així, el nom de Benzema apareix a les escoltes telefòniques, però no queda clar quin paper juga en el cas. Per aquest motiu ha declarat, per acabar de saber si va formar part de la trama o volia ajudar a Valbuena.

De fet, el mateix Valbuena ja va exculpar a Cissé utilitzant el seu Facebook: "Per la meva part no tinc res a retreure a Djibril, que sempre s'ha comportat amb mi com un amic, intentant ajudar-me. No tinc res a dir sobre el tema que està en mans de la policia. Simplement agrair a aquest cos l'eficaç tracte que estan donant a tot el tema". La foto de perfil de Valbuena de fet, és una amb Benzema.

El cas Zahia

Anteriorment, Benzema ja havia patit per culpa d'un cas on va ser declarat no culpable. El famós cas de Zahia, quan ell i Ribéry van ser acusats d'haver recorregut als serveis d'aquesta prostituta quan era menor d'edat. El cas va acabar amb una condemna als responsables de la discoteca Zaman Cafè, situada prop dels Camps Elisis de París, per teixir una xarxa de prostitució amb menors. Però els jugadors no van rebre ja que no es va poder demostrar que coneixien la veritable edat de Zahia. El madridista, a diferència de Ribéry, sempre va negar haver demanar els serveis d'aquesta prostituta.

Problemes amb els cotxes

Karim Benzema també ha protagonitzat incidents amb cotxes. El 2011 va protagonitzar una cursa de cotxes de luxe pels carrers d'Eivissa amb dos amics més fins que la policia va detenir-los. El davanter francès del Madrid conduïa un Porsche a tota velocitat i quan la policia li va posar la multa de 250 euros per conducció temerària la va pagar al moment al comptat.

De fet, avui s'ha publicat que el Benzema

ja va ser condemnatexcés de velocitat.

diligències prèviesBenzema

stats