Primera Divisió
Esports 07/02/2016

Un únic gol del Betis enfonsa encara més el València de Neville (1-0)

L'entrenador anglès encara no ha guanyat en Lliga i de mica en mica s'acosta a la zona de descens

Ferran Rigat
2 min
Rubén Castro ha marcat l'únic gol del partit / JOSÉ MANUEL VIDAL / EFE

BarcelonaEl València ha arribat a Sevilla amb la clara necessitat de refer-se del xàfec de gols que li van caure al Camp Nou. Set gols que han complicat la ja delicada situació del club i que deixen amb poc marge de error el qüestionat Gary Neville, ja que en cap dels vuit partits que ha dirigit en Lliga s'ha aconseguit una victòria. Però el rival tampoc arribava al duel en una situació gaire millor. Abans de començar el partit, un sol punt separava del descens un Betis que havia viscut una setmana complicada en l'àmbit institucional després que el seu president, Juan Carlos Ollero, presentés la dimissió declarant que "ningú" vol ocupar el càrrec. Tres punts balsàmics.

Els valencianistes han intentat portar les regnes del partit al principi de la primera part, però les faltes han tret protagonisme al joc dels dos equips. De mica en mica, els bètics s'han anat assentant en el terreny i tímidament han intentat assetjar la porteria de Ryan amb bastant desencert. L'única pinzellada de color en una primera part tan grisa l'ha posat el jove jugador cedit pel Chelsea, Charly Musonda, que participatiu i atrevit ho ha intentat més d'un cop, però no seria fins a la segona part que una de les seves jugades acabaria en gol.

Quatre minuts després de la represa, una jugada ben trenada entre Rubén Castro, el mateix Musonda i Van Wolswinkel acaba amb el gol del davanter espanyol. Ràpidament, el conjunt de Neville ha contestat a la diana bètica amb un xut de Negredo que Vargas treu sobre línia de gol. La millor oportunitat xe fins que al temps afegit l'àrbitre anul·la un cop de cap de Mustafi per fora de joc. La derrota deixa el València a quatre punts.

stats