Copa RFEF
Esports 25/11/2011

Desfeta del Santboià a Binissalem que deixa l'equip vermell pràcticament fora de la competició

L'equip de Miguel López, que va criticar l'actuació arbitral, va caure a l'anada per 4-0

El Santboià es va sentir greument perjudicat

BinissalemDura i contundent derrota la que va encaixar ahir al vespre el Futbol Club Santboià en el seu desplaçament a Binissalem per afrontar el partit d'anada de la ronda de setzens de final de la Copa Federació, competició ja entrada en fase estatal. Davant l'actual segon classificat del grup 11 de Tercera Divisió, el conjunt dirigit per Miguel López -que va acabar expulsat de la banqueta per la tensió del duel- va encaixar un 4-0 carregat de polèmica i que el deixa pràcticament eliminat de la competició tret d'un autèntic miracle al partit de tornada de l'eliminatòria, que s'haurà de disputar al Joan Baptista Milà la propera setmana.

L'equip vermell no va poder mostrar capacitat de reacció en cap moment davant del seu rival, que malgrat haver marcat només 17 gols en 15 partits en el campionat domèstic, va ser capaç de fer-ne 4 de cop contra l'entitat catalana amb alguns jugadors del juvenil i el filial a la convocatòria per culpa de múltiples baixes per lesió.

Els jugadors del Santboià, no obstant, van criticar durament l'actuació del col·legiat, al seu entendre molt partidista i que va condicionar en tot moment el desenvolupament del joc i el resultat final del mateix, titllant-ho en ocasions de robatori, al contrari que els locals, que creien exagerades les reaccions dels catalans.

Pel que fa al partit, Toni Oliver, al minut 10, va obrir el marcador. Forteza, a poc del descans, va fer el 2-0. Ja a la represa, el mateix Forteza va fer el tercer als set minuts i per arrodonir el vespre del Binissalem, Tito al minut 84 va fer el gol definitiu. Pel Santboià, Erencia va ser expulsat al minut 44 i el conjunt vermell va haver de disputar tota la segona part amb un home menys.