FÓRMULA 1
Esports 10/05/2019

Bottas domina la primera presa de contacte dels pilots amb l'asfalt de Montmeló

Els Mercedes marquen el millor temps, amb els Ferrari de Vettel i Leclerc trepitjant-los els talons

Nuria García
1 min
Bottas, durant els entrenaments lliures al Circuit de Barcelona-Catalunya

MontmelóValtteri Bottas, el líder del Mundial de F1, ha marcat aquest divendres el millor temps en les dues sessions d'entrenaments lliures del Gran Premi de F1 que es disputa aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya. El finlandès ha aconseguit un millor temps d'1:17.951, i s'ha convertit en l'únic pilot capaç de rodar en 1:17 durant el matí. A la tarda, Bottas ha tornat a marcar el ritme, seguit de Hamilton, Leclerc i Vettel, i han sigut ells quatre els únics capaços de rodar en 1:17, ja que el cinquè classificat, Max Verstappen, ha rodat en 1:18.035.

Tot i el domini de Bottas, les dues sessions han sigut bastant igualades, ja que els Ferrari de Sebastian Vettel i de Charles Leclerc han acabat just darrere dels Mercedes.

Al matí, la sessió ha finalitzat abans d'hora per un accident del canadenc de Racing Point Lance Stroll, que ha xocat contra les proteccions després de trepitjar l'herba quan anava a gestionar un revolt. Els comissaris han mostrat la bandera vermella i s'ha donat per acabada la primera sessió d'entrenaments lliures.

stats