MOTOCICLISME
Esports 29/01/2014

Brasil cancel·la la prova de MotoGP per endarreriments en les obres del circuit

La cursa s'havia de celebrar el mes de setembre. Els organitzadors creuen que estaran a punt per acollir el GP del 2015

Efe
1 min

BrasiliaEl Gran Premi del Brasil del Campionat del Món de MotoGP, que s'havia de disputar el proper setembre, ha estat cancel·lat perquè les obres de reforma del circuit Nelson Piquet de Brasília exigiran més temps del que inicialment s'havia previst.

La governació del Districte Federal de Brasília va informar que, després d'acabar l'etapa d'estudis tècnics, s'ha arribat a la conclusió que "no hi haurà temps hàbil" per organitzar la prova de motociclisme.

El motiu de la cancel·lació ha estat la "complexitat" de les obres necessàries per adequar el circuit "a un patró internacional de competicions", segons el comunicat.

El projecte, amb el qual es pretén que el circuit pugui rebre altres proves internacionals, exigeix la reforma dels boxes, del pàdoc, de la senyalització, de la zona de premsa i de la d'alimentació, entre altres obres.

Les autoritats de Brasília han manifestat que mantenen la seva intenció d'organitzar el Gran Premi del Brasil de l'any 2015, any en què esperen tenir el circuit "adequat al perfil del megaesdeveniment".

stats