BARÇA
Esports 03/08/2015

Bravo s'incorpora als entrenaments i Luis Enrique ja disposa de tota la plantilla

Bartomeu ha saludat els jugadors que s'han incorporat més tard a la feina

Ara
1 min
Claudio Bravo

BarcelonaDes d’aquest dilluns, el primer equip del Barça ja entrena amb tots els jugadors disponibles. Claudio Bravo ha tingut vacances fins aquest dilluns, però aquesta tarda ja s’ha reincorporat als entrenaments del grup.

Després del partit contra la Fiorentina, els jugadors del primer equip que van participar en l’enfrontament a l’Artemio Franchi, així com Messi, Mascherano, Alves, Neymar Jr., Mathieu, Aleix Vidal i el mateix Claudio Bravo, han fet una sessió d’entrenament al Camp Tito Vilanova. Per la seva part, Douglas i Arda Turan han fet treball de fisioteràpia, mentre que Adriano n'ha fet de readaptació al camp.

Una sessió que ha servit per començar a preparar el Trofeu Joan Gamper que es jugarà aquest dimecres al Camp Nou, a partir de les deu del vespre. L’AS Roma serà el rival convidat per a la 50a edició del torneig blaugrana, en l’últim amistós abans de les dues Supercopes.

Abans de l'entrenament, el president Josep Maria Bartomeu ha donat la benvinguda a Lionel Messi, Javier Mascherano, Neymar Jr., Dani Alves i Claudio Bravo, els cinc jugadors blaugrana que van participar en la Copa Amèrica i que, pel fet d’estar de vacances, no van participar en la gira americana.

stats