LIGA ENDESA
Esports 16/05/2015

La Bruixa d'Or Manresa no pot fallar contra l'Estudiantes en la seva lluita per no baixar

Tanca la lliga contra el Madrid i haurà de guanyar a casa per evitar el descens

Efe
2 min
Pedro Martínez, entrenador de La Bruixa d'Or Manresa / ACB PHOTO

ManresaLa Bruixa d'Or Manresa es juga aquest diumenge, en el Nou Congost contra el Movistar Estudiantes, totes les seves opcions d'evitar el descens.

Els manresans han de guanyar i esperar els resultats dels seus rivals directes. En el cas d'una derrota, la penúltima plaça serà al 99% seva i poc podrà fer en l'última jornada a casa del Reial Madrid. Per al partit, Pedro Martínez comptarà amb els mateixos jugadors que van jugar a la pista del CAI Saragossa, inclòs Ben Dewar. El tècnic català ha informat que la plantilla està en bones condicions, inclòs Roger Grimau, que ha tingut molèsties durant la setmana.

"Siguin quins siguin els resultats, hem d'anar a guanyar. Perdre serà una notícia nefasta i ja està. Evidentment estarem pendents, però el fet més important és que estiguem concentrats en allò que depèn de nosaltres que és intentar guanyar", ha dit el tècnic.

L'entrenador del Manresa també argumenta que malgrat la mala posició en la classificació, "no som un equip desconnectat o desanimat, ni que hagi tirat ja la tovallola". Reconeix que l'equip pateix per la situació, però que els seus jugadors estan fent les coses amb sentit. "Ells s'estan esforçant. Després tindrem més o menys encert, però això ja és una altra cosa", ha comentat.

De la mateixa manera, Martínez també és clar a l'assegurar que no li agrada enganyar ningú. "Ho tenim molt difícil, la nostra posició és molt dolenta. Però som esportistes professionals i no ens rendirem perquè estigui difícil", ha dit.

Sobre el rival, el tècnic de La Bruixa d'Or recorda la seva última victòria contra Baskonia -"un equip de play-off"- i destaca que "tenen jugadors molt experts: Salgado, Nacho Martín, Van Lacke i alguns joves que estan aprofitant la seva oportunitat. A més ara juguen sense pressió, perquè ja tenen els seus objectius aconseguits".

El partit tindrà un record per a Rasmus Larsen, el jove exjugador del Manresa mort aquesta setmana a Charleroi. Es guardarà un minut de silenci i l'afició podrà deixar missatges en un llibre que s'enviarà a la família. Martínez explica que ha estat un cop molt dur: "estem molt tocats i molt impactats perquè és una tragèdia i una notícia molt trista".

stats