Futbol Català
Esports 28/12/2011

La Rapitenca es treu la roba en busca de diners

Els jugadors de la primera plantilla publiquen un calendari suggeridor

Ara
1 min
Una imatge del calendari rapitenc

Sant Carles de la RàpitaLa Unió Esportiva Rapitenca ha posat a la venda un calendari dels jugadors del seu primer equip de cara al proper any 2012. Aquest calendari, mig eròtic amb els jugadors sense roba i en postures insinuants, es pot adquirir en diversos punts de venda de Sant Carles de la Ràpita com ara algunes perruqueries, la llibreria La Pau, Bar Tràngol, Carnisseria Martí, Confeccions La Ràpita i Maruja Plà, entre altres. El preu del producte és de 7 euros. Aquesta és una iniciativa dels propis jugadors rapitencs juntament amb Jordi Gil, qui s'ha encarregat de l'aspecte fotogràfic.

El procés d'elaboració de les fotografies ha servit als jugadors per a formar, si es pot, un grup encara millor i una gran unió al vestidor. De passada, s'aconsegueixen fons per al club, una fita molt important pels temps que vivim. Un dels homes importants d'aquests projecte és el rapitenc Jordi Gil, que ha realitzat les fotografies dels jugadors. Gil comenta que la feina li havien posat molt fàcil donat que "alguns jugadors ja venia amb els deures fets de casa i em deien com els hi agradaria la foto". Al principi les sessions es van fer amb un jugador sol, però el temps es va tirar a sobre i les fotografies van multiplicar el número de futbolistes presents.

Segons Gil "hi havia tardes amb sis o set jugadors i això suposava que un d'ells es fes fotos mig despullat i els altres no poguessin parar de riure". D'altra banda, ja hi ha hagut més de 500 demandes del calendari en aquests dies, d'una tirada de 2.000 en total.

stats