Fórmula 1
Esports 07/07/2013

Un càmera de televisió, ferit per l'impacte d'un pneumàtic de Webber al box

L'equip Red Bull no ha collat bé la roda en el canvi de pneumàtics i, en tornar a arrencar, s'ha desprès i ha topat contra el càmera, que tan sols té ferides lleus

M. M.
1 min

BarcelonaUna roda del cotxe de Mark Webber ha impactat contra un càmera de televisió durant el Gran Premi d'Alemanya de Fórmula 1. L'incident ha tingut lloc durant el primer canvi de pneumàtics del pilot australià, just quan sortia del davant del seu box, i sortosament el càmera només té ferides lleus.

A la volta 9, Webber ha entrat per fer el canvi de rodes i els mecànics han tingut problemes per descollar i collar el pneumàtic posterior dret. Tants, que la pistola d'aire comprimit no ha funcionat correctament i el pilot ha tornat en cursa sense que aquesta estigués ben ajustada. Els mecànics li han fet senyes amb els braços perquè s'aturés, mentre la roda sortia disparada i topava amb un càmera que estava d'esquena i que no l'ha pogut evitar.

Els serveis mèdics del circuit de Nürburgring han atès ràpidament el càmera, que ha estat traslladat a l'hospital del traçat alemany. Les primeres informacions han indicat que el càmera s'ha fet ferides lleus.

En perdre la roda, Webber ha aturat el cotxe ràpidament i els mecànics l'han tornat a empènyer cap al seu box, on els mecànics –aquest cop sí– li han posat la roda que faltava i ha reprès la cursa en última posició.

Els comissaris de la prova han informat que obriran una investigació de l'incident un cop acabat el Gran Premi.

stats