HANDBOL
Esports 02/06/2014

Cañellas fitxa pel Kiel alemany

L'acord es farà oficial en les properes hores i vincularà al català per les tres pròximes temporades al conjunt de Gislason

Gonzalo Romero
2 min
Cañellas ha sigut el màxim golejador del partit amb Macedònia

BarcelonaEl jugador d'handbol Joan Cañellas jugarà al Kiel a partir d'aquest juliol. L'acord, que es farà oficial en les pròximes hores, vincula el català per a les següents tres temporades al conjunt que entrena Gislason. El campió d'handbol amb la selecció espanyola, d'aquesta forma, deixa l'Hamburg un any després de signar amb l'equip alemany.

Segons fonts de l'entorn del jugador consultades pel diari ARA, el primera línia ha pres la decisió degut als problemes econòmics que travessa el club que l'any passat va aconseguir el títol de la Champions. Fruit d'una mala gestió, l'Hamburg s'ha vist obligat a reduir el pressupost de la seva plantilla i apostar per un grup de jugadors més joves amb sous més assequibles. A més, els alemanys han fet una de les pitjors temporades dels últims anys –eliminats als vuitens de final de la Lliga de Campions i sense opcions de lluitar per la Bundesliga–, fet que ha ajudat a Cañellas a decidir canviar d'aires.

El jugador arriba al Kiel molt il·lusionat, segons l'entorn del jugador. Pel català, el vigent campió de la lliga alemanya sempre ha estat un dels equips de referència dins del panorama mundial. Cañellas ha apostat pel vigent subcampió de la Champions, rebutjant ofertes d'altres importants clubs europeus on destaca la del Veszprém d'Ortega.

D'aquesta manera, l'ex de Granollers seguirà els passos del seu company Dvujniak –que va signar l'any passat amb el conjunt de Gislason–. Al Kiel, tots dos jugadors coincidiran amb el jove talent i MVP de la 'Final Four' de la Champions de Colònia, Palmarsson. L'islandès, tot i tenir contracte amb els 'zebres' fins la temporada següent, podria abandonar el club alemany en busca de més minuts i protagonisme dels que podria tenir al Kiel amb homes com Cañellas o Dvujniak a les seves files. El Veszprém hongarès sembla ser el seu destí.

stats